TOP PROTEINE VEGETALE – BBC GOOD FOOD

TOP PROTEINE VEGETALE – BBC GOOD FOOD

Tot mai multe persoane aleg o dieta pe baza de plante din motive etice, de mediu sau de sănătate, astfel încât gama de suplimente de proteine vegetale sa extins rapid în ultimii ani.

Cei de la BBC Good Food au testat cele mai populare pulberi de proteine vegetale de pe piață și suntem mai mult decât bucuroși ca doua dintre produsele pe care le reprezentam in Romania se regăsesc si in acest top 😊.

Peanut Butter Vegan Protein de la Motion Nutrition, care a fost desemnata: Cea mai bună pudră de proteine vegetale neîndulcită (fără zahar)

Lista ingredientelor de pe această pulbere este scurta și ușor de recunoscut. Este un amestec de patru surse diferite de proteine organice – făină de arahide cu grăsime redusă, proteine de mazăre galbenă, proteine crude din semințe de dovleac și proteine din semințe de cânepă – fără zaharuri, îndulcitori, aditivi sau arome. Ca un bonus, arahide și semințe de dovleac sunt o bună sursă de triptofan – un aminoacid care ajută creierul nostru sa producă melatonina, un hormon care îmbunătățește calitatea somnului.

Această pulbere proteica cu o aromă de arahide prăjite se asociază foarte bine cu lapte de migdale și banane.

Clean Lean Protein de la Nuzest (Coffee Coconut MCT) a fost desemnata: Cea mai bună pudră de proteine vegetale pentru micul dejun.

Cauți un înlocuitor pentru cafea – atunci aceasta pulbere de proteine este pentru tine. Este fără gluten, fără lactate, fără soia, lectin-free, non-OMG, și conține trigliceride cu lanț mediu (MCT), care furnizează energie rapida pentru organism, stimulează metabolismul și este mai ușor de digerat decât acizii grași cu lanț mai lung găsite în alte alimente.

Pulberea are o aromă destul de puternică de nucă de cocos și un gust de cafea subtil, ceea ce o face o opțiune perfectă după un antrenament de dimineață.

Ce mai asteptati? Incercati-le si voi pe Healthcorner.ro

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!