PUORI & GREEN KITCHEN STORIES – NOUA GAMA VEGAN

PUORI & GREEN KITCHEN STORIES – NOUA GAMA VEGAN
A picture containing lotionDescription automatically generated

Puori & Green Kitchen Stories este o noua serie de suplimente care sunt optimizate pentru a veni in completarea unei dieta regulate pe baza de plante. Produsele sunt dezvoltate cu accent pe calitate, puritate și eficiență (atribute testate si certificate la fiecare lot in parte). Ele vin într-un nou ambalaj durabil si sunt certificate vegan. 

Cuplul suedezo-danez David Frenkiel și Luise Vindahl sunt persoanele din spatele blog-ului premiat de mâncare vegetariană și al aplicației Green Kitchen Stories. Ei sunt cei mai bine vânduți autori a cinci cărți de bucate vegetariene publicate în mai mult de 15 limbi. Au adepți din întreaga lume și au deschis calea pentru obiceiurile alimentare ecologice in ultimii 10 ani.

Sunt 3 lucruri importante despre noua gama vegan de la Puori & Green Kitchen Stories, pe care vrem sa le împărtășim cu voi 😊 :

A picture containing photo, different, table, smallDescription automatically generated
  1. Vrem să știți exact ce consumați atunci când folosiți produsele Puori. De aceea, un laborator independent va testa fiecare lot de produse pentru puritate și eficacitate și va publica rezultatele online. Pe noua noastră gamă vegană veți găsi un cod QR care vă va duce direct la rezultatele lotului respectiv.
  2. Noile noastre produse vegane sunt toate certificate de Vegan Society @vegantrademark. Vegan Society este cea mai veche și probabil cea mai renumită societate vegană din lume, fondată în Marea Britanie în noiembrie 1944.
  3. La Puori, ne propunem să creăm produse la fel de sănătoase pentru planeta noastră ca și pentru noi înșine. Calitatea produsului este obiectivul nostru #1 și ne propunem să o facem în mod durabil. De aceea am optat pentru ambalaje reciclabile iar etichetele sunt realizate pe Forest Film™ care este produs dintr-o soluție obținută 100% din reziduuri de celuloză. 

Dar hai sa facem cunoștință cu noua gama de Vitamine, Minerale si Proteine, certificate vegan, de la Puori & GKStories:

A close up of a deviceDescription automatically generated
  • Puori VM – Multi Vitamine si Minerale. Complex de 13 vitamine esențiale și 9 minerale. Produsul este dezvoltat ca un supliment pentru persoanele care urmează o dieta pe baza de plante (Vegan, Vegetarieni) dar se adresează in egala măsură si celor cu o dieta diversificata.
    • Forme active și ușor de absorbit de vitamina B12 (metilcobalamina & adenosylcobalamina) 
    • Forma vegană a vitaminei active D3 din lichen.
    • Produsul este vegan, certificat de Vegan Society
  • Puori B12 – Vitamina B12 si Afine Sălbatice este un supliment inovator de vitamina B12. Acesta conține forma activă și mai ușor absorbită de vitamina B12, metilcobalamina, și este amestecat cu afine sălbatice nordice uscate, care au un conținut natural ridicat de polifenoli. 
    • Formă activă și ușor absorbită de vitamina B12 (metilcobalamină).
    • Un plic oferă 500μg de vitamina B12 
    • Produsul este vegan, certificat de Vegan Society
  • Puori PB – Mix de Proteine Vegetale. Pulbere organică de proteine pe bază de plante (mazăre), cu un conținut bogat de aminoacizii esențiali. O soluție ideala pentru vegani și vegetarieni sau persoanele care doresc să mănânce mai multe  proteine pe bază de plante. Mixul de proteine este fortificat cu calciu natural extras din alge, pentru ca mulți dintre cei care aleg o dieta pe bază de plante pot avea dificultăți in ceea ce privește aportul exogen de calciu (aprox 1g pe zi).
    • Pudră de proteine vegetale certificată ecologic.
    • Conține toți aminoacizii esențiali.
    • Gust neutru și solubilitate ridicată.
    • Calciu natural extras din alge și ușor de absorbit de către organism

Le puteți comanda acum pe www.healthcorner.ro

#puorilife #gkstories #healthcornerro

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!