PUORI, CELE MAI CURATE SI MAI PURE SUPLIMENTE NUTRITIVE

PUORI, CELE MAI CURATE SI MAI PURE SUPLIMENTE NUTRITIVE

Suntem cu adevărat fericiți sa avem in portofoliul nostru, produse precum cele de la Puori, Danemarca. Misiunea lor este foarte simpla, aceea de a pune pe piață cele mai curate si mai pure produse. Foarte bine, bravo lor, am spune cu toții, dar cum si cine dovedește acest lucru? Iar aici Puori sunt cu adevărat, nu numai inovatori in industria suplimentelor nutritive dar printre singurii care oferă o transparenta de 100% pentru toate ingredientele si produsele lor finite prin colaborarea cu Clean Label Project (laborator independent de testare si analiza). Astfel tu poți afla foarte usor totul despre calitatea (puritatea) produsului tău.

Citeste articolul de mai jos preluat de pe blogul Puori.

Cât de mult stii cu adevărat despre calitatea suplimentelor nutritive care sunt disponibile pe piață astăzi? De exemplu, știți dacă produsul pe care l-ati cumpărat ultima dată din magazin sau comandat online continea de fapt ceea ce pretindea pe etichetă? Probabil că nu.

Noi, Puori, stim exact cât de greu va este in a naviga în lumea complexă a suplimentelor. Știm, de asemenea, că vă pasă de corpul si sănătatea voastră, si atunci veti dori să cumpărati doar suplimente nutritive care sunt de cea mai înaltă calitate, fără aditivi inutili sau ingrediente contaminate. 

De aceea, ne propunem să facem alegerea produselor noastre mai usoara și mai transparenta decât orice altă companie din lume.

În general, vă recomandăm să luati in calcul doi factori atunci când cumpărati suplimente nutritive. 

  1. Sa fie testate si de un organism independent
  2. Transparenta totala in ceea ce privește lista completa de ingrediente

Nimic mai mult, nimic mai puțin.

De ce sunt importante programele de testare ale terților și transparența?

În calitate de consumatori, am dori să credem că produsele pe care le putem cumpăra de pe raft sau online conțin si fac  exact ceea ce este trecut pe etichetele lor. Știi foarte bine că suplimentele sunt adesea prezentate în ambalaje frumoase, pretind multe beneficii pentru sănătate și declara numai ingrediente „naturale”. Dar, în realitate, nu întotdeauna ceea ce este scris pe etichetă reprezintă o descriere exactă a ceea ce conține produsul. De exemplu, cum știm ca suplimentul nostru preferat  conține cantitatea exacta din ingredientul activ, sau conțin ingrediente care nu sunt enumerate pe etichete?

Acesta este exact motivul pentru care este recomandata o testare a produselor si de către un laborator independent (nepărtinitor), lucru care vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză atunci când achiziționați un supliment nutritiv. 

Dar ce anume este testarea la terți (laboratoare independente)? Testarea la terți înseamnă că un laborator independent a testat un lot al unui anumit produs pentru a determina dacă, în primul rând, există ingrediente suplimentare care nu sunt declarate pe etichetă și, în al doilea rând, dacă suplimentul respectiv îndeplinește standardele normale de siguranță și calitate. 

De exemplu, prin lege, toate suplimentele nutritive din SUA și UE nu trebuie să conțină metale grele în exces, reziduuri de pesticide sau alți contaminanți. Desigur, fără testarea corespunzătoare de la terți, nu există nicio garanție că produsele pe care le achiziționați sunt sigure de consumat.

Prin publicarea rezultatelor unui laborator independent, vi se garantează o transparență deplină cu privire la gama de produse Puori – adică nu numai ceea ce conțin produsele noastre, dar foarte important ce impurități nu conțin.

Faceți o alegere în cunoștință de cauză cu Puori

În concluzie, la Puori credem că aveți dreptul să știți exact ce se află în produsele pe care le consumați zilnic sau ocazional. De aceea, am încheiat un parteneriat cu Proiectul Clean Label (CLP) – cel mai important program de certificare din SUA – și împreună am demarat inițiativa „Puori Transparency Project”.

Click aici pentru a vedea cum colaborează Puori cu Clean Label Project.

Această nouă colaborare între Puori și Clean Label Project înseamnă că fiecare lot nou de produse Puori este testat la standarde înalte ale Clean Label Project și, prin intermediul Proiectului De Transparență, rezultatele sunt comunicate direct dumneavoastră, consumatorului. Puteți găsi rezultatele căutând numărul lotului găsit pe ambalajul Puori.

„Ne dorim ca toți clienții noștri să folosească cele mai bune produse, fabricate din cele mai pure ingrediente naturale, si garantăm că toate produsele noastre sunt fabricate în mod responsabil și la cele mai înalte standarde de calitate. Noi salutăm călduros toate brandurile de suplimente nutritive care fac eforturi pentru a fi mai transparente și care oferă clienților cit mai multe informații despre produsul lor. Suntem încântați de activitatea Clean Label Project și eforturile lor în acest segment de piață ce facilitează informarea corecta a consumatorului asupra unei game largi de produse.”                                                   – Oliver Amdrup, fondator și CEO al Puori

Produsele Puori se bazează pe ingrediente pure, naturale și garantează că nu conțin aditivi nocivi. Produsele sunt concepute pentru a oferi ajutorul de care corpul tău are nevoie – pe baza celor mai bune dovezi științifice.

Dar hai sa dam un mic exemplu:

In anul 2020, in Statele Unite se estimează ca piața de Colagen va atinge valoarea de 293 Milioane USD$, o creștere masiva fata de 50 Milioane USD$ in 2014. La nivel global acest segment va atinge 1 Miliard USD$ in 2020.

Dar știați ca in lista celor mai bine vândute produse „Collagen Peptide” pe Amazon.com, doar 10% sunt certificate Organic? De aceea in Martie 2018, Clean Label Project a inițiat primul studiu (analize) asupra a 134 de produse de la 52 de producători iar rezultatele au fost … greu de găsit un cuvânt, si de aceea va prezentam concluziile:

  • 70% din produsele testate aveau niveluri detectabile de plumb de la 0 la 123.5ppb
  • 74% din produsele testate aveau niveluri detectabile de cadmiu de la 0 la 306ppb
  • Prezenta Bisphenol A (BPA) a fost validata in cazul a 55% din produsele testate

In 2020, Clean Label Project a efectuat un studiu pe 28 de produse „Collagen Peptide” cu accent pe prezenta metalelor grele in compoziția acestor produse.

  • 64% din produsele testate au fost pozitive la Arsenic
  • 17% din produsele testate au fost pozitive la Cadmiu
  • 37% din produsele testate au fost pozitive la Plumb
  • Doar 3 produse printre care si Puori CP1 Colagen Peptide nu prezinta urme detectabile de metale grele!

Puteți citi întregul studiu aici si aici

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!