POVESTEA NUZEST

POVESTEA NUZEST

de Trevor Bolland, Founder & CEO NUZEST

Cu toții consideram ca avem o stare bună de sănătate dar asta doar până când se întâmplă ceva cu noi care ne va face să regândim poziția noastră si astfel sa-i dam o importanta mai mare. Pentru familia noastră acel moment care ne-a schimbat viața a fost atunci când singura noastră fiică, Monique, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă (SM) – o boală autoimună a sistemului nervos central pentru care medicina modernă încă nu a găsit un leac.

Nemulțumiți de prognosticul sumbru care ni s-a dat, ne-am uitat la experți din întreaga lume pentru sfaturi – de la neurologi și oameni de știință, la medicina tradiționala și naturiști. Cunoștințele și înțelegerea pe care le-am dobândit în acei ani au provocat o schimbare majora a vieții noastre și a dus in cele din urma la cariere în industria sănătății pentru amândoi.

Împreună cu o echipă de lideri din industria globală, am dezvoltat o platformă nutrițională bazată pe eficacitate fără compromisuri si reunind cele mai bune informații din științele nutriționale și medicină naturală am dezvoltat Nuzest – Nutriție pentru viață.

Nuzest Clean Lean Protein

Inspirate din natură și susținute de știință, produsele Nuzest sunt concepute pentru a oferi corpului dumneavoastră ceea ce are nevoie pentru a echilibra cerințele vieții tale ocupate.

Noi credem că o dietă bună este fundamentul pentru o sănătate mai buna. Dar chiar și cu cele mai bune intenții, alimentația moderna nu va oferă nutriția de care aveți nevoie pentru o sănătate și vitalitate sporita. 

La Nuzest folosim ingrediente pe bază de plante – cea mai pură și mai puternică sursă de nutriție – pentru a vă oferi un amestec puternic și bine echilibrat de vitamine și minerale esențiale.

Produsele noastre sunt create împreună cu experți în medicina naturală acreditați in întreaga lume. Și pentru că dorim să ne asigurăm că evoluam continuu, formulele noastre sunt revizuite și îmbunătățite în mod regulat, astfel încât produsele noastre nu numai că oferă un impuls pentru ziua de azi – acestea vă oferă hrană pentru viață.

– Trevor Bolland, fondator și CEO

 

 

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!