NOUL CLEAN LEAN PROTEIN DE LA NUZEST

NOUL CLEAN LEAN PROTEIN DE LA NUZEST

Acesta este noul nostru look de brand! Dar am mai făcut si alte schimbări în lumea Nuzest!

Am introdus acum glicozide steviol în formula noastră, a fost o decizie grea, dar una care trebuia făcută! Deși ne-ar plăcea să putem continua utilizarea thaumatin (katemfe fructe) ca îndulcitor nostru preferat in rețetele noastre, în conformitate cu standardele europene de siguranță alimentară – acest ingredient nu va mai fi permis. Singura alternativă naturală este ștevia, o soluție cu care suntem mulțumiți pentru ca este o alegere sigură și adecvată. 

Nu vedem această schimbare ca pe un semn împotriva calității sau unicității noastre. Încă folosim cel mai bun izolat de proteine de mazăre de pe planetă, Pisane, furnizat de Consucra (lideri mondiali în acest domeniu) și îl amestecăm doar cu cele mai bune arome naturale de calitate. Produsul este în continuare fără alergeni, fără OMG, fără gluten, fără soia, ceea ce contribuie la una dintre cele mai ușor de digerat proteine disponibile pe piață in momentul de fata. Feedback-ul consumatorilor cu toate acestea a fost excelent! Prin urmare, sperăm că si tu vei îmbrățișa schimbarea și vei iubi noua noastră gamă la fel de mult ca și noi. 

Ce este Ștevia?

Ștevia provine din planta Ștevia rebaudiana,  un arbust peren originar din Paraguay și Brazilia în America de Sud. Planta a fost folosit în mod tradițional pentru mai mult de 1.500 de ani de către popoarele Guaraní din America de Sud, care a numit-o ka’a he’ê („planta dulce”). Frunzele de Ștevia rebaudiana  au fost folosite pentru a îndulci ceaiuri locale, alimente, și medicamente  iar în secolul al XX-lea,  glicozidele cu gust dulce care dau șteviei gustul său dulce au fost izolate pentru utilizare la scara larga.

Informații nutriționale

Compușii activi din stevia sunt glicozidele steviol; cea mai mare parte stevioside  și  rebaudioside A. Stevia conține, de asemenea, mai mult de 30 de glicozide steviol suplimentare, împreună cu diterpene non-glicozide, flavonoide, acizi clorogenici și vitamine, dintre care multe au proprietăți antioxidante. Aceste glicozide steviol sunt de aproximativ 30 până la 300 de ori mai dulci decât zahărul și deoarece organismul nu metabolizează aceste glicozide, ștevia este considerata a fi un îndulcitor fără calorii.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!