DESPRE NORDBO

DESPRE NORDBO
Summer cloudy Lofoten islands. Norway misty sea and fjords. Nordic rain.


Suplimente alimentare cu eficacitate documentata. Sustenabilitate si eficienta !

NORDBO este un brand din Suedia ce a luat ființă in 2019 in Malmo la inițiativa fraților Henrik si Emil. In suedeza NORDBO înseamnă “Nordic” ceea ce pentru cineva din sudul Suediei era puțin deplasat, dar pentru restul lumii face sens pentru ca așa-i numim cu toții “Nordici”. Acest nume a fost ales tocmai pentru a putea fi asociat cu valorile Scandinave: Sustenabilitate, Calitate, Încredere, Informare. NORDBO si-a propus sa aducă pe piață ceva diferit, nu numai prin gama de produse dar si modul in care au ales ca aceste produse sa fie fabricate. Si când vorbim de metodele de fabricație nu ne referim doar la specificațiile tehnice sau sursele de materie prima. Abordam acest subiect intr-un mod holistic in care grija pentru consumator este egala cu cea petru mediu. NORDBO va  oferă cele mai bune produse, cu eficacitate dovedita si cu un impact minim asupra mediului.

Filozofia din spatele NORDBO este simpla: Cercetare, Documentare, Sustenabilitate, Transparenta. Combinam tradiția cu inovația astfel încât sa va putem oferi produse de cea mai buna calitate. Evaluam in permanenta toate ingredientele din punct de vedere calitativ dar si al impactului asupra mediului. 

NORDBO are in spatele fiecărui produs studii clinice relevante ce susțin eficacitatea lor. Suplimente eficiente cu eticheta curata si respect pentru planetă așa cum dovedesc acreditările ASC sau I’m Vegan.

Certificarea ASC
 


Colagenul Marin NORDBO provine din producția certificată ASC (Aquaculture Stewardship Council) care este o etichetă globală de durabilitate si sustenabilitate pentru fermele piscicole. Marcajul ASC certifica calitatea hranei pentru animale, utilizarea redusă a antibioticelor, purificarea apei si sănătatea animalelor.


Certificarea I’m Vegan
 


Etichetare I’m Vegan garantează că produsul este complet vegetal și nu conține ingrediente de origine animală. Certificarea este acordata de organizația Djurens Rätt care se aplică atât alimentelor, articolelor de igienă, cât și produselor cosmetice. Utilizarea etichetei I’m Vegan este o modalitate simplă, clară și evidentă de a arăta consumatorilor că o marcă îndeplinește toate cerințele necesare produselor vegane.

Dar iată câteva dintre produsele NORDBO:


Colagen Marin NORDBO
 


Colagenul Marin de la NORDBO provine dintr-o singură sursă de colagen (peste), care este optimă pentru pielea noastră. Compoziția moleculară este similară cu cea a colagenului produs in mod natural și are o biodisponibilitate ridicată. Produsul este certificat ASC (Aquaculture Stewardship Council), ceea ce garantează că este produs în mod durabil, sustenabil întrunind toate condițiile privind respectarea mediului. 

NORDBO Colagen Marin este un produs de colagen cu doze mari, cu un efect bine documentat asupra elasticității pielii. Un studiu clinic, randomizat și dublu-orb arată o îmbunătățire cu 20% a elasticității pielii după 6 săptămâni de tratament. Pulberea, care are un gust proaspăt de lămâie, este ambalata în plicuri de 6 grame și se dizolvă ușor în apă.

Cine ar trebui să utilizeze NORDBO Colagen? NORDBO Colagen Marin este recomandat femeilor și bărbaților care doresc să prevină sau să trateze densitatea redusă de colagen și să mențină o piele elastică strălucitoare.


Colagen Booster NORDBO
 


NORDBO Colagen Booster conține un complex de extracte unice de plante Opextan® și Centevita® , precum și vitamina C care contribuie la formarea normală de colagen. Biotina se adaugă pentru a menține sănătatea părului, pielii și unghiilor. NORDBO Colagen Booster este un produs 100% pe bază de plante – Opextan® fiind extras din pulpa de măsline și Centevita® din frunzele de Gotu kola.

Produsul este fabricat în Suedia și este certificat I’m  Vegan de Djurens  Rätt.

3 motive pentru a alege NORDBO Colagen Booster

1. Un complex bine documentat cu extracte unice de plante Centevita® și Opextan® precum și vitamina C și biotina.

2. Contribuie la formarea normală de colagen a pielii și la menținerea părului, pielii și unghiilor normale.

3. 100% pe bază de plante și potrivite pentru vegetarieni și vegani.

Cine ar trebui să utilizeze NORDBO Colagen Booster? Producția proprie din principalul bloc component al pielii – colagenul – scade începând cu  vârsta de 30 de ani. NORDBO Colagen Booster este recomandat femeilor și bărbaților care doresc să prevină sau să trateze densitatea redusă de colagen și să mențină o piele suplă, neteda si elastica.

Poate fi administrat independent sau în combinație cu Colagen Marin NORDBO.


Double Hair NORDBO
 


NORDBO Double Hair combină extractul organic de mazăre AnaGain cu biotina cu doze mari și este dezvoltat pentru a stimula foliculii de păr, pentru a reduce căderea părului și pentru a îmbunătăți calitatea părului. AnaGain este extras din lăstari de mazăre, care sunt deosebit de bogate în substanțe bioactive care activează celulele din foliculii de păr. Biotina ajută la menținerea părului normal. Produsul este fabricat în Suedia și este certificat cu I’m Vegan de Către Djurens Rätt.

NORDBO Double Hair are efect documentat clinic împotriva căderii părului.

AnaGain a fost testat într-un studiu clinic al participanților care suferă de căderea moderată a părului. După 2 luni, rezultatul a arătat o reducere cu 37% a căderii părului și o îmbunătățire vizibilă a densității firelor de păr.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!