Whey Protein Muscle Optimization - Go Primal - Ciocolata - 750g

Go Primal
190,00 Lei
Whey Protein Muscle Optimization - Go Primal - Ciocolata - 750g

Whey Protein Muscle Optimization cu aroma de Ciocolata de la Go Primal este o proteina din zer hidrolizat care va livra 25.5g de proteine per portia de servire. Una dintre cele mai eficiente proteine pentru cresterea si refacerea musculara. Utilizarea zerului hidrolizat asigura o absorbtie rapida si o digestie superioara. Formula inovativa cu un spectru larg de acizi BCAA.
Fara zahar, continut redus de lactoza, carbohidrati si grasimi.

 
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: WPMOGPC Ai nevoie de ajutor? 0727940670
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Mod Servire / Administrare
  • Ingrediente
  • Review-uri (0)
Whey Protein Muscle Optimization de la Go Primal este o proteina din zer hidrolizat care va livra 25.5g de proteine per portia de servire. Una dintre cele mai eficiente proteine pentru cresterea si refacerea musculara. Utilizarea zerului hidrolizat asigura o absorbtie rapida si o digestie superioara. Formula inovativa cu un spectru larg de acizi BCAA.

Ce este Hidrolizatul de zer?

Concentrat de zer: După ce zerul lichid trece printr-un proces de filtrare și uscare de bază, acesta devine "concentrat de zer". Concentratul de zer este cea mai uzuala și cea mai puțin procesată formă de proteină din zer. Are un continut mai mare în grăsimi si carbohidrați decât alte surse, și mai mic în proteine (~ 80% din greutate) - dar acest lucru contribuie la gustul său delicios, cremos. Cu toate acestea, concentratul de zer are un continut important de lactoză, ceea ce ar putea fi o problemă pentru cei cu intoleranță severă la lactoză.
Izolat din zer: Când concentratul de zer trece printr-un proces suplimentar de purificare, se produce izolat de zer. Izolatul are un procent mai mic de carbohidrați și grăsimi dar mult mai mare în proteine (~ 90%), ceea ce înseamnă că este digerat mai repede decât concentratul de zer. Deși nu este la fel de cremos, este încă destul de gustos, mai ales în comparație cu unele proteine pe bază de plante. Are de asemenea un continut scăzut de lactoză, ceea ce prezinta un avantaj pentru cei sensibili la produsele lactate.
Hidrolizat de zer: Dupa mai multă prelucrare si filtrare Izolatul devine Hidrolizat cu un continut foarte bogat  în proteine (~ 99%), și, în esență, zero carbohidrați, grăsimi sau lactoză. Pe langa aceste avantaje sunt si puncte negative pretul mai mare dar si gustul mai putin placut decât la alte forme de proteine din zer.

Cum 
funcționează?
O absorbție rapidă a proteinelor după antrenament promovează recuperarea musculară și creșterea musculară. Proteina este necesară pentru regenerarea masei musculare pentru ca fără proteine adecvate, organismul nostru nu poate reface structurile care alcătuiesc fiecare celulă, țesut și organ. Suplimentarea după antrenament este varianta optima, astfel încât proteina poate fi livrata in sistemul muscular si alimenteaza procesul de refacere a țesutului muscular deteriorat în timpul antrenamentelor intense.

Alimentele solide (carne, branza, legume, etc) necesită mai mult timp pentru a fi digerate și pentru a se descompune în proteine, astfel incat este mult mai convenabil să luați un shake proteic imediat după antrenament, deoarece proteina va ajunge la mușchi in max 30 minute după ingestie.

Ce face Whey Protein Go Primal unica?

· 100% Hidrolizat de zer ce provine de la vaci irlandeze crescute liber, hrănite cu iarbă
· 85% Proteine per portie (25.5g pe 30g portie)
· Continut ridicat de aminoacizi BCAA (6.9g per portie)
· Continut ridicat în Leucina (3.4g per portie)
· Continut scazut în carbohidrati (1.38g per portie)
· Aport mic în grăsimi (0.3g per portie) 
· Fara zahăr adăugat
· Amestec enzimatic derivat din DigiZyme Plant pentru o absorbție si digestie îmbunătățită

Despre Ingrediente

BCAA

Există 20 aminoacizi diferiti care alcătuiesc toate proteinele din corpul nostru. Nouă dintre ele sunt  considerate  esențiale, deoarece nu pot fi produse de organismul nostru și trebuie obținute prin dieta noastră. Dintre cei nouă aminoacizi esențiali, trei sunt aminoacizi cu lanț ramificat  (BCAA): leucina, izo-leucina și valina.

Leucina este considerată principalul și cel mai important aminoacid BCAA pentru numeroasele beneficii pe care le oferă organismului. Leucina este foarte apreciată pentru capacitatea sa de a contribui la formarea masei musculare și pentru activarea proteinei cunoscută și sub denumirea de mTOR, care declanșează sinteza proteinelor musculare. Bineînțeles că și izoleucina și valina ajută la activarea proteinei mTor, dar nu la fel de mult ca și leucina.

1. Contribuie la creșterea masei musculare

Leucina se bucură de o mare popularitate în special printre sportivi, dar și bodybuilderi, pentru capacitatea sa de a susține în mod semnificativ creșterea masei musculare. Este un aminoacid esențial care contribuie la sinteza proteinelor și prin urmare declanșează creșterea mușchilor după antrenament.

2. Îmbunătățește performanța în timpul sportului

Nu doar bodybuilderi, dar și cei care practică atletism sau sportivii începători știu să profite de efectele leucinei. Aceasta crește performanța fizică la un nivel mai ridicat și în timpul activității aerobe. Unul dintre studii a arătat că suplimentarea leucinei timp de 6 săptămâni a îmbunătățit în mod semnificativ performanța și forța în partea superioară a corpului canoiștilor. În mod similar, confirmă și cercetarea că leucina a crescut greutatea țesutului muscular și a îmbunătățit performanța funcțională la vârstnici. 

3. Ajută la reducerea grăsimii corporale

Dacă vreți să vă formați masa musculară și de asemenea să scăpați și de colăceii din jurul abdomenului, atunci leucina este cea mai bună alegere. Câteva studii au confirmat faptul că leucina are un efect puternic asupra reducerii grăsimii coporale. Un sondaj efectuat în anul 2015 a arătat că aminoacidul leucina reduce acumularea grăsimii corporale și previne apariția obezității. [14]

Concluzie: Leucina este cel mai cunoscut BCAA și este declanșatorul sintezei proteinelor musculare, ceea ce înseamnă ca fără leucină (o doză de cel puțin 3g)este dificil sa stimulam sinteza proteinelor.

Enzime

Enzimele joacă un rol major în reducerea moleculelor mai mari în unități mai mici pe care corpul nostru le poate absorbi mai ușor și mai rapid, astfel incat sa asigurăm o absorbție foarte rapidă a proteinelor după antrenament!

α-Amilaza: Descompune carbohidratii, cum ar fi amidonul, glicogenul și polizaharidele în unități mai mici  Celuloza: Ajută la eliberarea nutrienților din fructe și legume  
Lipaza:  Descompune lipidele, îmbunătățește utilizarea grăsimilor și suporta funcția sănătoasă a vezicii biliare
Proteaza: Descompune proteinele și peptidele, susține funcția imunitară 

Intrebarea cheie!
Este Sucraloza sigură de utilizat?

DA.
Sucraloza  este un îndulcitor utilizat de mult timp  și reconfirmat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară  (EFSA)  si Food Drug Administration (FDA) ca fiind sigur de utilizat.
In principiu el nu este toxic sau cancerigen iar FDA (Food Drug Administration din USA) l-a catalogat ca fiind un ingredient bun.
 
Sucraloza este un îndulcitor noncaloric utilizat la producerea mai multor tipuri de alimente și băuturi. Se produce la fel ca zahărul obișnuit (zaharoză). Totuși, sucraloza nu este zahăr. Se deosebește de zahăr prin compoziția chimică. Trei grupe selectate pe molecula de zaharoză sunt înlocuite cu trei atomi de clor, rezultând astfel un îndulcitor noncaloric, asemănător zahărului. 
Afirmații și mituri despre sucraloză
Despre sucraloză au fost scrise o mulțime de articole și studii care s-au axat asupra principalelor efecte, dar și despre efectele negative asupra sănătății noastre. 
 
1. Sucraloza și slăbitul
Sucraloza, la fel ca toți îndulcitorii artificiali, contribuie la reducerea greutății. Această afirmație este mit sau adevăr? Înlocuirea alimentelor și a băuturilor care conțin zahăr cu produse de sucraloză poate contribui într-o anumită măsură la pierderea în greutate sau la menținerea greutății corporale.
Într-un sondaj efectuat de membrii Registrului Național de Control al Greutății, cel mai mare studiu privind pierderea în greutate, peste 50% dintre toți respondenții au declarat că ei consumă regulat băuturi cu conținut scăzut de calorii, dintre care 78% au avut sentimentul că acest lucru le ajută să își controleze caloriile.    
Folosirea îndulcitorilor fără calorii (precum sucraloza) poate ajuta oamenii să slăbească sau să-și controleze greutatea. Cu toate acestea, îndulcitorii cu conținut scăzut de calorii (și produsele care le conțin) nu au efecte miraculoase, iar consumarea lor nu va duce la pierderi mari în greutate. Acești îndulcitori ar trebui considerați ca instrumente care pot fi integrate în stilul vostru de viață sănătos și practicilor comportamentale precum, alimentația sănătoasă, exerciții făcute în mod regulat și somn suficient. Urmând acești factori, greutatea voastră corporală poate fi redusă într-un mod sănătos. 
 
2. Efectele sucralozei asupra glicemiei și insulinei
Se spune că sucraloza are un efect redus asupra glicemiei și insulinei. 
Este mit sau adevăr? Totul depinde de individ și dacă sunteți obișnuiți să consumați îndulcitori artificiali în mod regulat.
Într-un studiu, la 17 persoane cu obezitate gravă care nu au consumat îndulcitori artificiali în mod regulat au descoperit că sucraloza le-a crescut glicemia cu 14% și nivelul insulinei cu 20%.      
Studiile realizate pe persoanele cu greutate normală nu au înregistrat niciun efect al sucralozei asupra nivelului de zahăr din sânge sau al insulinei. Cu toate acestea, aceste studii au inclus persoanele care au consumat în mod regulat sucraloză.  
Din aceste studii rezultă faptul că dacă nu consumați în mod regulat sucraloză, puteți observa mici modificări ale nivelului de zahăr și insulinei. În schimb, dacă veți consuma sucraloza în mod regulat, aceste schimbări vor dispărea pe parcurs. Cu toate acestea, este necesar să respectați doza zilnică recomandată. Recent, experții au ajuns la concluzia că utilizarea îndulcitorilor cu conținut scăzut caloric în tratamentul diabetului poate contribui chiar la un control glicemic mai bun. 
 
3. Sucraloza poate provoca cancer
În mai multe articole se vorbește despre sucraloză ca despre o substanță cancerigenă. Despre această problematică au vorbit și reprezentanții Institutului Național de Cancer din USA: ”În 1998, sucraloza a fost certificată ca un îndulcitor artificial de către Institutul pentru Alimente și Medicamente din USA (FDA). Înainte de a fi certificată sucraloza, FDA a analizat peste 100 de studii de siguranță, inclusiv studii de evaluare a riscului de cancer. Rezultatele acestor studii nu au arătat că acești îndulcitori pot provoca cancer sau că ar prezenta un alt risc pentru sănătatea umană.” 

4. Femeile gravide și sucraloza
Femeile gravide sau cele care alăptează își fac griji deseori cu privire la impactul alimentelor, băuturilor sau medicamentelor asupra sănătății copiilor lor. Cercetările au arătat că sucraloza nu are efecte adverse asupra femeilor însărcinate sau celor care alăptează și nu există efecte secundare cunoscute privind consumul de sucraloză. Datorită faptului că doar o cantitate mică de sucraloză este absorbită în fluxul sanguin, prezența sa în laptele matern este foarte scăzută. Chiar și în alimentația bebelușului se adaugă sucraloza, în special pentru a preveni creșterea nedorită în greutate și pentru a preveni obezitatea bebelușului.        

5. Sucraloza conține clor
Multe persoane sunt descurajate să folosească sucraloză deoarece conține clor. Da, molecula de sucraloză conține trei atomi de clor, ceea ce crește intensitatea gustului de dulce al zahărului și elimină caloriile. Clorul din sucraloză nu se separă în organism nici nu se depune în organism. De fapt, tocmai prezența atomilor de clor este cea care împiedică descompunerea sucralozei în organism în energie, devenind astfel noncalorică. 


 

Valori Nutritionale:

Utilizat pentru: Sistemul muscular

Tip Administrare: Cale orala

Aroma: Ciocolata

Forma/Textura: Pudra

Greutate: 750 g

Se amestecă 1 lingură (30 grame) Whey Protein Go Primal cu 200-400 ml apă sau lapte. Vă recomandăm să luați 2 shake-uri de-a lungul zilei. Unul pentru a menține nivelul optim de proteine și altul după antrenament pentru a asigura reaprovizionarea țesuturilor și a nutrienților. Asigurați-vă că vă completați dieta cu legume si fructe proaspete, astfel încât să puteți optimiza absorbția nutrienților și a fibrelor.
 

Izolat proteic din zer hidrolizat (din lapte),  Eliane (100% amilopectină), Pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, Aromă de ciocolată,  Îndulcitor: sucraloză, Complex enzimatic Digezyme(R) (amilază, protează, lipază, celuloză și lactază)
 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!