Plant Warrior Protein - Proteină vegană cu Superfoods – Go Primal – 900gPartea de sus a formularului
Pulbere Proteica vegetala din plante fortificata cu Superfoods. 100 % Pulbere proteică din mazăre și orez cu un amestec unic de superalimente (semințe de Quinoa si pulbere de Moringa, Spirulina, Chlorella și Psyllium).
23,9 gr izolat proteic vegetal ușor de digerat per portia de servire (30g)
Pudra proteică vegană nu a avut niciodată un gust atât de bun! Contine pudra proteică din mazăre și proteine din orez pentru a obține un profil complet de aminoacizi. Amestecul bogat de superalimente (Quinoa, Chlorella, Spirulina, Moringa, Psyllium) transformă proteina noastră Plant Warrior Protei într-o bombă nutritivă delicioasa care vă va incanta deplin.
Cu această combinație unica de nutrienți Plant Warrior Protein este un produs care oferă cea mai naturală pulbere proteică din mazăre și orez, fără soia și cu un profil complet de aminoacizi.
Plant Warrior Protein este aliatul tau pentru a tine kilogramele sub control.
Proteina este una dintre cele mai importante substante nutritive si frecvent utilizate pentru pierderea in greutate. Luând mese bogate in proteine sau shake-uri proteice te poate ajuta la creșterea metabolismului si reducerea poftei de mâncare.
Proteinele animale sunt una dintre cele mai bogate surse alimentare pentru proteine complete, dar amestecul nostru de proteine din mazăre, proteine din orez și un amestec de superalimente este ideal pentru vegetarieni, vegani sau persoane care doresc să-și reducă consumul de produse de origine animală și să obțină în continuare cantitatea potrivită de nutrienți, vitamine și fibre.
Intrebarea cheie!
Este Sucraloza sigură de utilizat?
DA.
Sucraloza este un îndulcitor utilizat de mult timp și reconfirmat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) si Food Drug Administration (FDA) ca fiind sigur de utilizat.
In principiu el nu este toxic sau cancerigen iar FDA (Food Drug Administration din USA) l-a catalogat ca fiind un ingredient bun.
Sucraloza este un îndulcitor noncaloric utilizat la producerea mai multor tipuri de alimente și băuturi. Se produce la fel ca zahărul obișnuit (zaharoză). Totuși, sucraloza nu este zahăr. Se deosebește de zahăr prin compoziția chimică. Trei grupe selectate pe molecula de zaharoză sunt înlocuite cu trei atomi de clor, rezultând astfel un îndulcitor noncaloric, asemănător zahărului.
Afirmații și mituri despre sucraloză
Despre sucraloză au fost scrise o mulțime de articole și studii care s-au axat asupra principalelor efecte, dar și despre efectele negative asupra sănătății noastre.
1. Sucraloza și slăbitul
Sucraloza, la fel ca toți îndulcitorii artificiali, contribuie la reducerea greutății. Această afirmație este mit sau adevăr? Înlocuirea alimentelor și a băuturilor care conțin zahăr cu produse de sucraloză poate contribui într-o anumită măsură la pierderea în greutate sau la menținerea greutății corporale.
Într-un sondaj efectuat de membrii Registrului Național de Control al Greutății, cel mai mare studiu privind pierderea în greutate, peste 50% dintre toți respondenții au declarat că ei consumă regulat băuturi cu conținut scăzut de calorii, dintre care 78% au avut sentimentul că acest lucru le ajută să își controleze caloriile.
Folosirea îndulcitorilor fără calorii (precum sucraloza) poate ajuta oamenii să slăbească sau să-și controleze greutatea. Cu toate acestea, îndulcitorii cu conținut scăzut de calorii (și produsele care le conțin) nu au efecte miraculoase, iar consumarea lor nu va duce la pierderi mari în greutate. Acești îndulcitori ar trebui considerați ca instrumente care pot fi integrate în stilul vostru de viață sănătos și practicilor comportamentale precum, alimentația sănătoasă, exerciții făcute în mod regulat și somn suficient. Urmând acești factori, greutatea voastră corporală poate fi redusă într-un mod sănătos.
2. Efectele sucralozei asupra glicemiei și insulinei
Se spune că sucraloza are un efect redus asupra glicemiei și insulinei.
Este mit sau adevăr? Totul depinde de individ și dacă sunteți obișnuiți să consumați îndulcitori artificiali în mod regulat.
Într-un studiu, la 17 persoane cu obezitate gravă care nu au consumat îndulcitori artificiali în mod regulat au descoperit că sucraloza le-a crescut glicemia cu 14% și nivelul insulinei cu 20%.
Studiile realizate pe persoanele cu greutate normală nu au înregistrat niciun efect al sucralozei asupra nivelului de zahăr din sânge sau al insulinei. Cu toate acestea, aceste studii au inclus persoanele care au consumat în mod regulat sucraloză.
Din aceste studii rezultă faptul că dacă nu consumați în mod regulat sucraloză, puteți observa mici modificări ale nivelului de zahăr și insulinei. În schimb, dacă veți consuma sucraloza în mod regulat, aceste schimbări vor dispărea pe parcurs. Cu toate acestea, este necesar să respectați doza zilnică recomandată. Recent, experții au ajuns la concluzia că utilizarea îndulcitorilor cu conținut scăzut caloric în tratamentul diabetului poate contribui chiar la un control glicemic mai bun.
3. Sucraloza poate provoca cancer
În mai multe articole se vorbește despre sucraloză ca despre o substanță cancerigenă. Despre această problematică au vorbit și reprezentanții Institutului Național de Cancer din USA: ”În 1998, sucraloza a fost certificată ca un îndulcitor artificial de către Institutul pentru Alimente și Medicamente din USA (FDA). Înainte de a fi certificată sucraloza, FDA a analizat peste 100 de studii de siguranță, inclusiv studii de evaluare a riscului de cancer. Rezultatele acestor studii nu au arătat că acești îndulcitori pot provoca cancer sau că ar prezenta un alt risc pentru sănătatea umană.”
4. Femeile gravide și sucraloza
Femeile gravide sau cele care alăptează își fac griji deseori cu privire la impactul alimentelor, băuturilor sau medicamentelor asupra sănătății copiilor lor. Cercetările au arătat că sucraloza nu are efecte adverse asupra femeilor însărcinate sau celor care alăptează și nu există efecte secundare cunoscute privind consumul de sucraloză. Datorită faptului că doar o cantitate mică de sucraloză este absorbită în fluxul sanguin, prezența sa în laptele matern este foarte scăzută. Chiar și în alimentația bebelușului se adaugă sucraloza, în special pentru a preveni creșterea nedorită în greutate și pentru a preveni obezitatea bebelușului.
5. Sucraloza conține clor
Multe persoane sunt descurajate să folosească sucraloză deoarece conține clor. Da, molecula de sucraloză conține trei atomi de clor, ceea ce crește intensitatea gustului de dulce al zahărului și elimină caloriile. Clorul din sucraloză nu se separă în organism nici nu se depune în organism. De fapt, tocmai prezența atomilor de clor este cea care împiedică descompunerea sucralozei în organism în energie, devenind astfel noncalorică.
Valori Nutritionale: