Motion Nutrition Creamy Cacao Whey Protein 400g

135,00 Lei 125,00 Lei
Creamy Cacao Whey Protein - 20 g Proteine / Portie

100% Natural, 100% Organic, Fara indulcitori, Fara gluten

Acest amestec de ciocolată combină proteinele organice din zer și cacao pura pentru un impuls de proteine delicioase și sănătoase.
Creamy Cacao va aduce un aport complet de proteine ca sa faceti fata unei vieti active si a rutinei de fitness.

400 g | 14 portii

 
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: CC360 Ai nevoie de ajutor? 0727940670
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Mod Servire / Administrare
  • Ingrediente
  • Review-uri (0)
Creamy Cacao Whey Protein: Combinând cacao pura si proteine organice din zer, acest shake proteic nutrițional se complementează perfect cu stilul tău de viată activ sau rutina de antrenamente. Fără arome artificiale, fără zahar sau îndulcitori, fără stevia, doar un răsfăț pur organic. 
RECUPERARE
Nu se poate da greș cu acest shake cremos de cacao. Provenind de la ferme sustenabile din Germania, proteina ecologică din zer oferă proteine complete, care sunt ușor de absorbit. Fiecare porție oferă 20 de grame de proteine și 5 grame de BCAA: un impuls perfect post-antrenament.
HRANIRE
Cacaoa bruta este un antioxidant puternic, adăugând un gust deosebit de ciocolata. Zerul organic oferă un gust cremos împreuna cu un aport important de micronutrienti. Provenind din ferme sustenabile, zahărul organic de nucă de cocos aduce o aromă bogată și o dulceața naturala.
ECHILIBRU
Zerul organic este sursa cea mai biodisponibila de triptofan (cunoscut ca hormonul fericirii) și melatonina. Bucurați-va de acest mix proteic în orice moment al zilei, Creamy Cacao este secretul tău dulce pentru o stare de spirit mai bună.
Ingrediente: Pulbere proteine organice din zer, concentrat din lapte organic, pulbere organica de cacao brut, zahăr organic nerafinat de nucă de cocos, Lecitina ecologica de floarea soarelui.

Mod Utilizare: Se adauga o portie (3 linguri, aprox 29g) la smoothie, shake pentru un spor de energie sau seara cu lapte de migdale cald.
Reteta noastra preferata: Puneti o portie de Creamy Cacao, jumatate de avocado si 250 ml de lapte de migdale (sau alune) in blender si amestecati pana obtineti un smoothie cremos.

 

Valori Nutritionale:

Creamy Cacao Per 100g Per 30g
Energie kJ (kcal) 1552 (367) 466 (110)
Grasimi 3.9g 1.17g
din care grasimi saturate 1.7g 0.49g
Carbohidrati 15.8g 4.6g
din care zaharuri 6.6g 1.9g
Fibre 2.1g 0.61g
Proteine 67g 20g
Sare 0.23g 0.07g

Utilizat pentru: Managementul greutatii

Tip Administrare: Cale orala

Aroma: Cacao

Forma/Textura: Pudra

Greutate: 400gr / 14 portii

Se adauga o portie (3 linguri, aprox 29g) la smoothie, shake pentru un spor de energie sau seara cu lapte de migdale cald.
Reteta noastra preferata: Puneti o portie de Creamy Cacao, jumatate de avocado si 250 ml de lapte de migdale (sau alune) in blender si amestecati pana obtineti un smoothie cremos.

Pulbere de proteine organice din zer, concentrat din lapte organic, pulbere organica de cacao brut, zahăr organic nerafinat de nucă de cocos, Lecitina ecologica de floarea soarelui.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!