MOTION NUTRITION ACUM IN ROMANIA! FACETI CUNOSTINTA CU JOE WELSTEAD!

MOTION NUTRITION ACUM IN ROMANIA! FACETI CUNOSTINTA CU JOE WELSTEAD!

Healthcorner este reprezentatul oficial al Motion Nutrition in Romania. 

Haideți sa facem cunoștința cu Joe Welstead, cofondator al Motion Nutrition, care ne va spune opinia sa referitoare la viitorul nutriției sportive.

Hrana sportivă (suplimentele alimentare specializate) a evoluat foarte mult în ultimul deceniu. Cu doar 4 ani în urmă, ca un atlet ce ma pregăteam pentru Commonwealth Games, am găsit incredibil de frustrant că toate suplimentele aveau in compoziție ingrediente ieftine artificiale. În mod evident, aceste produse au fost făcute fără a ține seama de sănătatea utilizatorului pe termen lung. Astăzi, puteți cumpăra cele mai uimitoare pulberi de proteine organice, ce pot fi folosite înainte sau după antrenament, cu profiluri nutritive incredibile, produse la care am visat ca înotător profesionist.

Acestea sunt îmbunătățiri mari in calitatea produsului dar adevărata schimbare în acest domeniu abia acum vine. Cea mai mare schimbare în nutriția sportiva nu are nimic de-a face cu cele mai recente combinații de pulberi de proteine-organice sau convenționale, vegane sau lactate. Trebuie sa privim aceasta categorie din punct de vedere al unei vieți active si sănătoase, mai mult decât câștigurile in performanta fizica pe plan imediat. Nu este vorba despre a fi o fracțiune de secundă mai rapid sau despre a putea ridica o haltera cu jumătate de kilogram mai grea si cu siguranță nu are nimic de-a face cu pierdutul in greutate.

Cea mai mare schimbare care se întâmpla în nutriția sportiva este o schimbare în mentalitate, in gândire.

Este vremea sa vorbim de sănătatea noastră pe termen lung la nivel holistic, atât a corpului dar si creierului. Este o nouă abordare înrădăcinată în bunăstarea mentală și emoțională: o fundație stabilă de la care putem construi cele mai bune performante fizice. Acesta este viitorul.

Luați în considerare beneficiile imediate ale exercițiului fizic.

Cum te simți după un antrenament serios? Nivelul de endorfine este la maxim iar creierul tău da deja tot felul de semnale fericite, mulțumindu-vă pentru că i-ați oferit putina mișcare stimulantă, într-o zi de altfel sedentară. Mișcarea regulată plus stimularea creierului te va face sa te simți mai bine și să conducă la o sănătate mult mai buna  pe termen lung.

Activitatea fizică nu numai că îmbunătățește starea de spirit, îmbunătățește tangibil structura, funcția și conectivitatea creierului pentru sănătatea ta pe termen lung. 

E timpul pentru schimbare reală. Este timpul ca toate aceste suplimente alimentare (produse concepute pentru a oferi comoditate și de a îmbunătăți performanta dumneavoastră fizica) sa se adreseze si creierului dumneavoastră în egală măsura cu performanța fizică.

Alimentele de înaltă calitate ar trebui să ofere combustibilul necesar unei performante bune, promovând în același timp o viață lungă, fericită, sănătoasă si fără boli. 

Când a fost ultima dată când ai considerat mâncarea drept combustibil pentru creierul tău? Suntem atât de concentrați pe cerințele noastre fizice si rareori ne uităm la alimente în această lumină. Cu toate acestea, creierul nostru arde cel puțin 20% din energia noastră zilnică și are unele cerinte nutritionale foarte specifice.

Intreaba-te: esti alimentat corect pentru o stare de spirit stabila? Ai putea să declanșezi răspunsuri emoționale la situații stresante? Există modalități de a îmbunătăți stabilitatea stării tale de spirit, și nivelul de concentrare?

Poate nutriția adecvata sa îmbunătățească memoria și lupta împotriva bolilor neurodegenerative? Poate aceasta nutriție sa se adreseze nivelului de stres, anxietate și calitate a somnului?

La toate aceste întrebări, știința nutrițională are răspunsuri.

Cea mai mare schimbare care trebuie sa se întâmple în nutriția sportiva este înțelegerea noastră că aceasta combinație dintre un corp sănătos și un creier sănătos, creează de fapt fundația pentru performanța fizică și mentală de succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!