GANDURI DUPA CARANTINA

GANDURI DUPA CARANTINA

Trebuie sa recunoaștem ca aceasta perioadă de carantina (Izolare sau distantare sociala) a fost o experiență neobișnuită și in același timp interesantă pentru toată lumea. Ceea ce pare a fi fost o eternitate, a durat doar 2 luni de izolare în perimetrele locuințelor noastre. Cu excepția cazului în care ați fost unul dintre eroii în lupta cu pandemia (doctori, asistente, personal medical, personal magazine alimentare, etc), ieșirile noastre au fost limitate la activități esențiale, cum ar fi cumpărarea de alimente sau exercitarea unor activități fizice strict in jurul locuinței.

Am trecut cu toții prin diferite faze de acceptare ale noii realități (neîncredere, emoție, singurătate, frustrare și echilibru), am fost martori la noi restricții, unele ciudate, asupra libertăților noastre dar le-am acceptat pe toate de la sine.

Am învățat să trăim, sa muncim și sa coexistam înconjurați doar de noi înșine, familia noastră sau partenerii noștri, am văzut afacerile noastre intrând în teritorii nesigure si neexplorate și am avut destul timp pentru a reflecta asupra noastră, societate și viață.

Cu un business proaspăt lansat la sfârșitul lunii ianuarie pe segmentul suplimentelor nutritive pentru persoanele active, aceasta pandemie ne-a lovit din plin. Sali de sport închise, activități sportive limitate la un minim esențial, orientarea consumatorilor către categorii esențiale, dar am trecut cu bine, si încă o data, vrem sa mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi. 

Dar care au fost experiențele noastre si ce am învățat în timpul acestei perioade de izolare. Partenerii noștri de la Nuzest si Motion Nutrition ne-au ajutat, împărtășind cu noi din experiența lor si cel mai important lucru a fost ca ne-am regăsit cu toții in aceste aspecte si bune si rele.

Binele…

  • Oamenii au o abilitate uimitoare de a se adapta
    Viețile noastre sau schimbat peste noapte, dar am reușit să găsim binele prin toata devastarea și am găsit modalități de a avea o viată normala în ciuda tuturor restricțiilor.
  • Cât de norocoși suntem să fim sprijiniți de lucrătorii din prima linie
    De la personalul medical la angajații magazinului alimentar, suntem atât de norocoși să avem astfel de membri devotați societății, si care au lucrat de-a lungul timpului și în fața pandemiei pentru a ne sprijini pe noi toți ceilalți.
  • Fericirea poate fi găsită în cele mai simple lucruri
    Nu avem nevoie de mese de lux sau o abundență de haine pentru a fi mai fericiti.
  • Viața este cel mai bine servita intr-un ritm lent si fără stres
    Noi toți punem mult prea multă presiune pe noi înșine dar acum am învățat ca putem trai si beneficia de ritmul mai lent. Bucura-te de orice moment si savurează orice clipa din plin.
  • Bucuria de a avea mai mult timp în bucătărie
    Cât de fantastic a fost posibilitatea de a experimenta cu noi rețete si ingrediente noi! Am făcut pâine cu maia, blat proaspăt de pizza, am făcut chiar si choux a la creme si mi-am luat doctoratul in Phad Thai.
  • Mai multă energie pentru muncă, exerciții fizice și hobby-uri
    Cei care mergeau la birou s-au trezit dintr-odată cu un bonus de timp suplimentar. Acea ora la dus si încă una sau mai mult la întors a devenit un beneficiu real pentru fiecare dintre noi. Începem munca mai odihniți si nestresați si in același timp avem mai mult timp pentru exerciții fizice sau revigorarea pasiunilor mai vechi și hobby-uri. De fapt, izolarea a făcut mult mai mult pentru sănătatea noastră decât ne-am fi putut imagina vreodată.
  • Un program ordonat este important pentru echilibrul dintre viața profesională și cea privată 
    A fost nevoie de puțin timp pentru a realiza, dar trecerea la o rutina noua nu a fost simpla si a trebuit sa ne facem un program pentru a menține echilibrul dintre viața profesională și cea privată.
  • Rutina este importanta 
    A munci de acasă, după ce o viată întreaga ai considerat biroul aglomerat ca fiind a doua casa, poate fi destul de greu mai ales in ce privește sănătatea ta mintală. Structurarea unei rutine bune pentru somn, exerciții fizice, dieta, nutriție si plăcere este importanta pentru a va asigura ca va faceți suficient timp pentru toate lucrurile care te fac sa te simți bine.
  • Distanța ne-a dat mai mult timp pentru prieteni și familie 
    Izolarea ne-a permis mai mult timp pentru a ne conecta cu prietenii și familia. Am găsit noi modalități de a face conexiuni semnificative, fie că este vorba de un mesaj text, telefonic sau video.
  • Importanta tehnologiei 
    Dar daca stăm bine si ne gândim cred ca sunteți de acord cu mine ca majoritatea lucrurilor pe care le-am realizat în acest timp (posibilitatea de a lucra de la domiciliu, fiind mereu conectat si informat) a fost posibil numai datorită dezvoltării uimitoare a tehnologiei.
  • Animalele noastre de companie au iubit carantina
    Animalele noastre de companie au iubit izolarea și s-au bucurat sa ne aibă pe toți lângă ei. 

Răul…

  • Nu eram pregătiți pentru o pandemie globala 
    Dar să sperăm că am învățat câteva lucruri care ne vor ajuta să ne pregătim mai bine pentru data viitoare.
  • Noi sub-apreciem multe categorii în societatea noastră
    Oamenii care ne-a in lupta cu această pandemie, personalul medical, lucrătorii din prima linie, personalul din supermarket, serviciile de livrare, nu sunt întotdeauna cele apreciate în societate, dar cu siguranță ar trebui să fie!
  • A fost nevoie de o pandemie globală pentru ca noi să încetinim
    Este regretabil că a fost nevoie de o pandemie globală pentru ca noi să încetinim și să respirăm. In același timp distanțarea de agitația vieții de zi cu zi a fost benefica pentru sănătatea mentală și fizică a atâtor oameni. 
  • Fragilitatea economiilor noastre și a locurilor noastre de muncă 
    A fost o perioadă foarte grea pentru economiile din întreaga lume. Mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă și încă există o mulțime de incertitudine în jurul viitorului nostru.
  • A lucra de acasă poate fi foarte greu
    Este o provocare sa intri într-un ritm bun si echilibrat de muncă / viață, atunci când totul se petrece intr-un singur loc. 
  • Vom suferi probabil, de un pic de germafobie
    In ceea ce privește atingerea suprafețelor comune sau strângerea mâinilor – dar acest lucru este, probabil, necesar si in continuare trebuie se ne asiguram că nu avem un alt vârf în infecții.

Acum se pare că ne obișnuim cu toții cu noul nostru mod de viață, găsind pacea și echilibrul, iar societățile noastre intră în sfârșit în etapele de trecere lor la o nouă normalitate. Multe s-au schimbat în timpul izolării și oricât de ciudat ar suna, multe din ceea ce am învățat ne-au făcut mai sănătoși.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!