Despre noi

Buna, noi suntem Liviu si Irina si am inceput acest business din dorinta de a impartasi din propria noastra experienta. Ocupati pana peste cap la birou si punand intotdeauna alte prioritati pe primul loc, am neglijat un pic partea de „personal well-being”. Bineintels ca acest lucru a avut consecinte directe asupra sanatatii noastre, al nivelului de energie in general si asupra aspectelor legate de fluctuarea in greutate. 

Am inceput cu mici schimbari in dieta si continuat cu practicarea cu regularitate de diverse sporturi, in majoritate in aer liber (alergare, mountain bike, Crossfit, hiking). Am participat si la diverse competitii (fara locuri pe podium), dar pe pozitii destul de bune avand in vedere varsta noastra. Pana la urma, si ce e cel mai important, este ca beneficiile asociate exercitiilor fizice si a unei diete sanatoase, bogata in tot ce are nevoie organismul ca si micro si macro nutrienti, au inceput sa se simta.

Pentru ca performanta noastra sa fie la nivelul maxim, avem nevoie de energie, o recuperare rapida dupa efort, dar si de un somn linistitor. Solutia la cele de mai sus nu este simpla, dar la baza va sta intotdeauna o dieta echilibrata.

Ne adresam aici tuturor celor care au nevoie de un ajutor din cand in cand pentru a-si completa meniurile, nu numai celor care fac sport. Traim intr-o lume in plina miscare. Sintem oameni activi, atat la munca, dar si in afara orelor de program, mergand regulat la sala sau facand sport in aer liber. De multe ori nu ai timp sa gatesti, sau ai ramas in pana de ceva anume din camara ta, sau ai de calatorit si nu ai altceva la indemana. Nimic nu inlocuieste o masa adevarata, dar de multe ori un shake proteic sau o combinatie corecta de carb/grasime/proteina poate sa-ti dea acel „boost” ce te va ajuta sa-ti termini ziua in forta sau sa nu te lase sa te culci flamand .

Exista numeroase diete si nu incercam sa te convingem de ce Vegan, de ce Paleo, de ce Vegetarian, Keto sau altele. Tot ce vrem sa facem e sa-ti punem la dispozitie produse bogate in macronutrientii necesari sau superalimente, care vin in completarea dietei recomandate de doctorul sau nutritionistul tau.

Pentru ca pana la urma, cand este vorba de sanatatea ta, tu meriti ce-i mai bun. De aceea produsele noastre au fost atent selectionate, avand grija ca ele sa fie cat mai organice cu putinta, fara zahar adaugat sau indulcitori artificiali si fara alti aditivi. Cele mai multe dintre ele sunt si fara gluten si mai toate bazate pe mixuri de proteine vegetale. Doar 100% natural.Suntem pasionați de tot ceea ce e bun pentru minte și corp. De aceea, pe www.Healthcorner.ro, vei găsi produse, retete si sfaturi pentru un stil de viata cat mai sanatos. Ne dorim să îți oferim informații care să te ajute să faci cele mai bune alegeri privind stilul tău de viață și produsele pe care le alegi să le consumi. Cand am ales portofoliul de produse, o atentie deosebita am acordat modului in care furnizorii nostri interactioneaza cu planeta.

De exemplu:

– In timp ce citesti acest articol 3 camioane deverseaza reziduri de plastic in ocean. Pentru ca sustinem sanatatea planetei, ne bucura sa-ti spunem ca produsele Motion Nutrition au ambalajele „fara plastic” si folosesc carton reciclabil, imprimat cu vopsea vegetala non-toxica, iar plicurile sunt biodegradabile.

– Stiai ca in lume mor 2,6 milioane de copii din cauza foametei? YourSuper in colaborare cu „Action Against Hunger” doneaza un supliment alimentar copiilor din zonele defavorizate atunci cand tu cumperi unul din produsele lor. Astfel si tu ajuti un suflet in lumea asta.

– Stiai ca ingredientele folosite de furnizorii nostri sunt atent selectionate si provin din ferme mici, sustenabile avand un impact pozitiv asupra comunitatilor locale si in acelasi timp sunt 100% organice, nemodificate genetic si fara pesticide.

Prin ceea ce facem aici vrem sa fim mai mult decât un magazin. Vrem sa formam o mica/mare comunitate prin care sa încurajăm stilul de viață sănătos, cu produse non-toxice și de incredere. Un loc in care tu sa poti gasi nu numai produsul potrivit dietei tale, dar si sfaturi specializate. Nu ezita sa ne contactezi astfel incat sa intelegem mai bine nevoile tale.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!