CUM FOLOSIM MIXURILE DE LA YOUR SUPER

CUM FOLOSIM MIXURILE DE LA YOUR SUPER

E un lucru bine cunoscut, consumul de produse proaspete, cum sunt fructele și legumele, este esențial pentru sănătatea noastră. Cu toate acestea, aproape 80% din oameni nu consuma suficient de multe fructe și legume în fiecare zi! Și da, avem si scuza pregătită ca nu avem timp datorita stilului nostru de viată foarte ocupat. Astfel, obținerea de nutrienti suficienți din alimentație in fiecare zi pare a fi o sarcină imposibilă, cu efecte nedorite pe termen lung asupra sănătății noastre. De aceea, Your Super a creat 7 amestecuri de superalimente funcționale, din cele mai hrănitoare ingrediente, pentru a-ți da cat mai multe vitamine și minerale naturale in completarea dietei tale, astfel încât, tu sa te simți cat mai bine în fiecare zi. 

  • Cum se consuma aceste mixuri de superalimente si proteine Your Super? Nimic mai simplu, pentru ca toate mixurile pot fi folosite in diverse moduri, funcție de poftele tale:
    • Shake it: Pur si simplu adaugi mixul tău Your Super preferat intr-un shaker alături de apa, suc natural sau lapte vegetal. Agita bine si consuma imediat.
    • Mix it: Orice mix Your Super poate fi folosit in compoziția clătitelor sau a prăjiturilor. De asemenea poate fi amestecat in iaurt alături de granola, cereale sau fructe. Mai multe rețete o sa postam pe blog in zilele următoare.
    • Blend it: Pentru un smoothie absolut delicios, pune in blender mixul tău favorit Your Super la care adaugi fructele tale preferate (banana, mure, afine, mango, etc) alături de o cana de apa, suc sau lapte vegetal. Amesteca preț de un minut si servește-l imediat.
    • Sprinkle: DA, poți sa pui cate puțin din mixul tău preferat peste o salata, humus, etc. 
  • Pot combina diferite mixuri? Da, bineînțeles ca poți! De exemplu Michael folosește chiar 3 amestecuri într-un smoothie. Rețeta lui favorita la mic dejun este: 1 lingurița de Forever Beautiful, 2 lingurițe Super Green, 2 lingurițe Muscle Power, 1 banana, 1 mana de mure sau afine, totul amestecat in blender cu 1 cana de apa.
  • Folosiți toate cele 7 mixuri in fiecare zi? Nu cred ca este bine sa le folosim pe toate in cursul unei zile. Aș spune că într-o zi, in medie, am folosi probabil, maxim 3 din cele 7 amestecuri. Forever Beautiful și Super Green se pot folosi in fiecare zi (uneori chiar 2 sau 3  porții) prin simpla adăugare a acestora intr-un pahar cu apa sau suc. Celelalte 5 amestecuri se pot roti de la o zi la alta, în funcție de ce ai mai multa nevoie, energie, focus, aport de proteine vegetale sau … ciocolata! Cel mai bine este sa le încerci si astfel sa-ti dai seama ce combinație te face sa te simți cel mai bine.
  • Care este funcția fiecărui Mix? 
    • Super Green. Un mod simplu de a-ți creste doza zilnică de clorofila. Este un mix inteligent de pulberi dense in nutrienti ce acoperă toata plaja de  vitamine, mineralele si aminoacizi esențiali. Pentru o imunitate sporita!
    • Forever Beautiful. Amestec de 6 superalimente pentru o piele mai sănătoasă – nimic mai mult. Sursa ta zilnica si completa de vitamina C cu aroma de fructe de pădure. 
    • Power Matcha. Acest mix din 5 superalimente este bogat în antioxidanți și cafeină naturala. Sporește puterea de concentrare și productivitatea. Matcha a fost folosita de mii de ani de călugării budiști pentru o mai buna concentrare in timpul meditației.
    • Chocolate Lover. Un amestec de 5 superalimente delicioase, ce astâmpără pofta de dulce și bine dispune. Bogat în magneziu, zinc și acizi grași esențiali. 
    • Energy Bomb conține Guarana care vă oferă energie de lungă durată până la 6 ore. 
    • Muscle Power. Amestec de 2 proteine vegetale și 3 superalimente energizante ce îmbunătățește randamentul în timpul antrenamentelor si ajută la construirea masei musculare. 
    • Skinny Protein. Un mix cu doar 1.4g Carb si doar 1g grăsime per portie. Ține foamea sub control si ajuta la o recuperare mai rapida după exercițiile fizice. Foarte bun pentru controlul greutății.

Puteți găsi mai multe informații detaliate cu privire la aceste mixuri in paginile de produs!

  • Ce gust au aceste mixuri? Delicios! In nici unul dintre mixurile Your Super nu sunt adăugați îndulcitori, arome, zahăr, aditivi sau substanțe artificiale, astfel încât acestea au un gust natural, la fel ca ingredientele din mix. Forever Beautiful are gust de fructe de pădure delicioase, Energy Bomb aromă de nuci, Super Green are gust de verdețuri proaspete și lămâie, Chocolate Lover gust puternic de ciocolata, Power Matcha are un gust similar cu ceaiul verde, Muscle Power are gustul neutru ușor dulce iar Skinny Protein are gust de verdeața proaspăta și nuci.
  • Ce beneficii au experimentat alți clienți? Toți cei care utilizează zilnic aceste amestecuri s-au bucurat de un nivel crescut de energie, rata îmbolnăvirilor a fost mai puțin frecventa, mai puține alergii, reușesc sa mențină greutatea sub control, au un nivel de focus si concentrare sporit iar in general au beneficiat de o stare de bine pe o perioada mai lunga de timp. Puteți afla mai multe păreri pe site-ul oficial apăsând aici.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!