CELE MAI BUNE RETETE PENTRU UN VEGAN PROTEIN SNACK DE LA MOTION NUTRITION

CELE MAI BUNE RETETE PENTRU UN VEGAN PROTEIN SNACK DE LA MOTION NUTRITION

CHOCOLATE SPICE VEGAN PROTEIN

  1. SHAKE – Amestecați 250 – 300 ml de lapte (vegetal pentru vegani) cu un plic de Chocolate Spice intr-un shaker sau blender. Este mult mai gustos când este servit călduț.
  2. SPICED LATTE SMOOTHIE – Puneți intr-un blender conținutul unui plic de Chocolate Spice, 1 banana, 1 lingura de unt de arahide si o cana de lapte (vegetal pentru vegani). Amestecați bine preț de 30 de secunde si serviți cu un vârf de scorțișoara deasupra.
  3. CREMA DE CIOCOLATA – Puneți conținutul unui plic de Chocolate Spice intr-un vas mic si adăugați treptat 1/3 cana de apa, amestecând bine. Adăugați o lingura de unt de arahide sau tahini si amestecați pana obțineți o consistenta cremoasa. Serviți la alegere cu pâine prăjita, biscuiți sau crackers.

FRESH BLUEBERRY VEGAN PROTEIN

  1. SHAKE – Amestecați 250 – 300 ml de lapte (vegetal pentru vegani) cu un plic de Fresh Blueberry intr-un shaker sau blender. Este mult mai gustos când este servit călduț. Noua ne place cel mai mult cu lapte de ovăz.
  2. BERRY & BANANA SMOOTHIE – Puneți conținutul unui plic de Fresh Blueberry in blender si adăugați 1 banana, 1 mana de afine (sau combinație de fructe de pădure), ½ cana de fulgi ovăz si 1 cana de lapte (vegetal pentru vegani). Amestecați bine preț de 30 secunde si serviți cu câteva afine deasupra.
  3. CLATITE – Amestecați conținutul unui plic de Fresh Blueberry cu ½ banana, 2 gălbenușuri, ½ cana de fulgi ovăz si adăugați lapte pana ajungeți la o consistenta cremoasa. Se pun la prăjit si se servesc cu topingul tău preferat.

PEANUT BUTTER VEGAN PROTEIN

  1. SHAKE – Amestecați 250 – 300 ml de lapte (vegetal pentru vegani) cu un plic de Peanut Butter intr-un shaker sau blender. Este mult mai gustos când este servit călduț. Noua ne place cel mai mult cu lapte de migdale.
  2. PEANUT MOCCHA FRAPPE – Puneți intr-un blender conținutul unui plic de Peanut Butter la care adăugați, 100 ml cafea rece, 125 ml lapte de ovăz, 1 linguriță de cacao, putina aroma de vanilie (după gust), 1-2 curmale si 8-10 cuburi gheata. Amestecați bine in blender pentru 30-45 secunde. Serviți cu putina frișcă deasupra ?
  3. CREMA DE ARAHIDE – Puneți in blender conținutul unui plic de Peanut Butter apoi adăugați 2 linguri de ulei de cocos, 2 lingurițe de cacao si putina miere. Adăugați si o mana de alune (arahide) prăjite si amestecați in blender pentru 30-45 secunde. Serviți la alegere cu pâine prăjita, biscuiți sau crackers.

CREAMY CACAO ORGANIC PROTEIN

  1. SHAKE – Amestecați 250 – 300 ml de lapte (vegetal pentru vegani) cu un plic de Creamy Cacao intr-un shaker sau blender. Este mult mai gustos când este servit călduț. Noua ne place cel mai mult cu lapte de migdale.
  2. NUTELLA SMOOTHIE – Puneți intr-un blender conținutul unui plic de Creamy Cacao la care adăugați ½ avocado împreună cu 250ml lapte de arahide. Amestecați pana devine cremos. Puneți deasupra putina scorțișoară sau ciocolata neagra rasa dupa gust.
  3. CACAO PORRIDGE – Puneți intr-un vas o cana de lapte de ovăz împreună cu ½ cana fulgi de ovăz si încălziți amestecând ușor pana fierbe preț de 3-4 minute. Luați de pe foc si amestecați cu 30gr Creamy Cacao (1 plic) si încă puțin lapte. Decorați cu fructele preferate si serviți.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0727940670 contact@healthcorner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!